Konya firmalarına büyük dolandırıcılık uyarısı! Sakın yapmayın

Konya firmalarına büyük dolandırıcılık uyarısı! Sakın yapmayın

Piyasalarda bazı sorunlar devam ederken yurtdışı kaynaklı kötü niyetli kişilerin durumdan istifade etmek istedikleri ortaya çıktı. Konya Ticaret Odası da üyelerine bir uyarı yazısı gönderdi.

Konya Ticaret Odası’nın üyelerine gönderdiği yazıda şu bilgiler paylaşıldı:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen yazıda; Pekin Ticaret Müşavirliği’nin yazısına atfen, son dönemde birçok Türk firmasının hammadde/ara mamulleri piyasa ortalamasının oldukça altında fiyat taahhüdü ile Çinli firmalara peşin ödeme veya büyük ölçekli avans ödemesi yoluyla dolandırıldığı, son olarak “Shen Yang Beılıxın Import and Export Co. Ltd” isimli Çinli firmanın bir Türk firmasını benzer şekilde dolandırdığı, Ticaret Müşavirliği ile irtibata geçmeden diğer Türk firmalarının da alım yapma ihtimali göz önünde bulundurulduğunda, hem adı geçen firma hem de genel olarak dolandırıcılık faaliyetleri konusunda firmalarımızın dikkat etmesinde fayda görülmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.