Konya Fırıncılar Odası'nın zamansız 'simit' zammı Başkan Altay'ın tepkisi üzerine ertelendi

Konya Fırıncılar Odası'nın zamansız 'simit' zammı Başkan Altay'ın tepkisi üzerine ertelendi

Konya Fırıncılar Odası'nın simit fiyatına yaptığı zamma Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'dan tepki geldi. "Simide yapılan zammı zamansız ve sebepsiz buluyorum" diyen Altay'ın açıklamasının ardından zammın askıya alındığı duyuruldu

Konya Fırıncılar Odası simit fiyatlarına zam yaparak 7 TL'ye yükseltti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'dan gelen "Zamansız ve sebepsiz! Gün birlik günüdür" tepkisi üzerine zam geri alındı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’da simit ve poğaçaya yapılan zamma tepki gösterdi. Başkan Altay, zammı zamansız ve sebepsiz bulduğunu söyleyerek “Gün birlik günüdür" ifadelerine yer verdi.

"GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Simide yapılan zammı zamansız ve sebepsiz buluyorum. Hemşehrilerimle aynı fikirdeyim, zam gözden geçirilmeli. Gün birlik günüdür" demişti. Başkan Altay, zammın geriye alınmasının ardından ise, "Simit zammına duyarlılık gösterip zammı geri alan odalarımıza teşekkür ederim" paylaşımında bulundu.

"BAŞKAN ALTAY'IN SESİNİ DUYDUK! ZAMANSIZ ZAMMI ERTELEDİK"

Konya Fırıncılar Odası, Başkan Altay’ın tepkisinin ardından açıklama yaparak, simit ve poğaçaya yapılan zammın geri alındığını duyurdu. Konya Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honca, "Sosyal medyadan Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'ın sesini duyduk. Biz de zamansız olduğunu düşünerek bu zammı ileri bir tarihe ertelemek için karar aldık" dedi.

"SİMİDE YAPILAN ZAMMI ASKIYA ALIYORUZ"
KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Esnaflarımız ve KONYA Fırıncılar Pideciler Simitçiler Odamızla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Simide yapılan zammı askıya aldığımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.