Konya Fikir Sanat Kültür Adamları Birliği'nde Başkanlığa Prof. Küçükdağ seçildi

Konya Fikir Sanat Kültür Adamları Birliği'nde Başkanlığa Prof. Küçükdağ seçildi

Konya Fikir Sanat Kültür Adamları Birliği Derneği'nde Başkan yeniden Prof. Dr. Yusuf Küçükdağ oldu. Derneğin yönetim kurulu üyeleri ise Caner Arabacı, Bekir Şahin, Adem Alemdar, Yaşar Erdemir, Mustafa Çıpan ve Duran Çölcü’den oluştu

Konya Fikir Sanat Kültür Adamları Birliği Derneği'nin Genel Kurulunda Prof. Dr. Yusuf Küçükdağ yeniden başkanlığa seçildi.

Konya Yazma Eserleri Bölge Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleşen Genel Kurula Konya Fikir Sanat kültür Adamları Birliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Yusuf Küçükdağ, yönetim kurulu ile üyeler katıldı.

1.jpg

Genel Kurulun açılışında konuşan Konya Fikir Sanat kültür Adamları Birliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Yusuf Küçükdağ, “Konya’da 22 yıldır faaliyetini sürdüren derneğimizin Konya’nın fikir, sanat ve kültürüne çalışmalarıyla önemli katkılar yapmıştır. Salgından dolayı yeterince faaliyetlerde bulunamadık. Normalleşme süreciyle birlikte çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Normalleşmeyle birlikte projelerimize ve faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Selçuklu’nun Başkenti olan şehrimizin önemli günleriyle ilgili çeşitli konferanslar, seminerler düzenleyeceğiz. Üyelerimizin yayınlanmış eserleriyle ilgili imza günleri düzenleyeceğiz. Üniversitelerimiz, belediyelerimizle ve odalarımızla ortak projeler yürüteceğiz. Konya’nın fikir, sanat ve kültürünün gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Bunun yanında ilçelerimizin tarihi ve kültürel değerlerinin tanımı noktasında geziler ve çeşitli organizasyonlar düzenleyeceğiz. En önemlisi de ülkemizin ve şehrimizin Fikrine, sanatına ve kültürüne hizmet edenlerle birlikte, şehrimizin fikir, sanat ve kültürel anlamda ülkemize katkısı üzerine bir yayın düşüncemiz vardır. En kısa zamanda çalışmalarına başlayacağız. Yeni dönemimiz de biraz daha çalışmalara ağırlık vereceğiz. Bugüne kadar bizlere destek veren kurumlara, kuruluşlara ve üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

2.jpg

Tek listeyle gerçekleşen genel kuruldaki oylamada; Prof. Dr. Yusuf Küçükdağ Konya Fikir Sanat kültür Adamları Birliği Derneği Başkanı başkanlığına seçildi.

3-001.jpg

Yönetim kurulu üyeleri ise Caner Arabacı, Bekir Şahin, Adem Alemdar, Yaşar Erdemir, Mustafa Çıpan ve Duran Çölcü’den oluştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.