Konya Fatih Gençlik Vakfı'ndan Kahramanmaraş'a konteyner ve duş kabini desteği

Konya Fatih Gençlik Vakfı'ndan Kahramanmaraş'a konteyner ve duş kabini desteği

Fatih Gençlik Vakfı'nın depremden etkilenen vatandaşlara desteği sürüyor. Konya’da üretimi tamamlanan 6 adet konteyner ile 4 adet duş kabinini taşıyan 3 tır ve 1 kamyon dualarla Kahramanmaraş'a uğurlandı

Fatih Gençlik Vakfı, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen asrın deprem felaketinin yaralarını sarmak adına depremzedelere desteğini sürdürüyor.

Depremin ilk günlerinde çorba dağıtımı, giysi, yakacak, battaniye ve çadır yardımlarından oluşan tırları bölgeye gönderen Fatih Gençlik Vakfı, son olarak 3 tır ve 1 kamyondan oluşan konteynerleri Kahramanmaraş’a gönderdi.

Konya’da üretimi tamamlanan 6 adet konteyner ile 4 adet duş kabini, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin katılımı ve yaptığı dua ile yolcu edildi. Duaya vakfın Konya şubesi yetkilileri ve vatandaşlar da katıldı. Depremin ilk gününden beri deprem bölgesindeki ihtiyaçların giderilmesi konusunda faaliyet gösteren Fatih Gençlik Vakfı’nın, bölgeye desteklerinin devam edeceği belirtildi.

fatih.jpg

fatihvafi1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.