Konya evde duramadı! Yollar yine doldu

Konya evde duramadı! Yollar yine doldu

Kar yağışı Konya'yı durduramadı. Araçlarıyla bir yerlere gitme çabasına girişen vatandaşlar bazı arterlerde yoğun görüntüler oluşturdu.

Dün akşamdan bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle Konya, tarihi günlerinden birini yaşadı. Çiftçilerin yüzünü güldüren ancak şehir yaşamında bazı aksamalara neden olan kar yağışı çoğunluğu mutlu etti.

Yetkililer vatandaşları mümkün olduğunca evlerinden çıkmama konusunda uyardı. Belediye ekipleri Konya şehir merkezinde ve ilçelerde sorumluluk sahalarında yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

YOLLAR YİNE DE DOLDU

Şehir merkezinde yağan kara rağmen vatandaşlar araçlarını kullanmaktan geri durmuyor. Şehrin farklı yerlerindeki ana ve ara arterlerde trafik yoğunluğu gözlemlendi. Şehirlerarası yollarda da araç sahipleri araçlarının başında yollarda tipinin durmasını bekliyor.

YOLLARDA SON DURUM

Konya-Antalya Yolu'nda yol açma, kar temizleme çalışmaları sürüyor. Tipi henüz durmuş değil.

Beyşehir Yolu'nda da çalışmalar devam ediyor. Yolda yüksek hızda esen rüzgar tehlike oluşturabilir.

Aksaray Yolu'nun açık alan olması nedeniyle temizlenen yollar kısa sürede karla kaplanıyor. Ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul Yolu kısmen trafiğe açıldı. Konvoyların başında trafik ekipleri bulunuyor.

aksaray-yolu.jpgantalya-cevreyolu.jpgbeysehir-yolu.jpgdutlukiri.jpg

istanbul-yolu.jpgkonya-sehir-merkezi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum