Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Karabacak'tan Kurban Bayramı açıklaması

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, Kurban Bayramı münasebeti ile videolu bir tebrik mesajı yayımladı

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, Kurban Bayramı münasebeti ile yayımladığı videolu tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

Saygıdeğer Hemşehrilerim;

Değerli Büyüklerim,

Kıymetli Kardeşlerim;

Kurban Bayramımız Mübarek Olsun.

Kurban Bayramının ayrılmaz bir parçası olan Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan vatandaşlarımızın ibadetlerinin kabul olmasını Allah'tan diliyorum.

Yardımlaşmanın, dayanışmanın ve paylaşmanın katbekat arttığı bu Bayram'da, kestiğimiz Kurbanlarımızı, ibadetlerimizi ve hayırlarımızı Yüce Mevla'm kabul eylesin.

Bizleri bir Kurban Bayramı'na daha sağlıkla, huzurla, sıhhatle, afiyet ve bereketle kavuşturan Rabbimize hamd ediyor, Bayramımızın, vatanımıza, milletimize, Esnaf ve Sanatkârlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Bu duygularla bir kez daha Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, BİRLİKTE nice Bayramlara ulaşmanızı Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum.

Saygı ve Sevgilerimle,

Allah'a Emanet olun...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.