Konya Ereğli’nin yolları asfaltla buluşuyor

Konya Ereğli’nin yolları asfaltla buluşuyor

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Fen İşleri ekipleri asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Fen İşleri ekipleri asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler, Cahı ve Mimar Sinan Mahallelerinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Ereğli Belediyesi deforme olmuş yollara sıcak asfalt çalışmaları ile yenileme çalışması yapmaya devam ediyor. Vatandaşların modern ve konforlu ulaşıma kavuşması için şehir genelinde asfalt ve yol yapım çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediyesi, Cahı ve Mimar Sinan Mahallelerinde de deforme olmuş sokaklara yönelik sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

"Ereğli için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz"

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, asfalt ihtiyacı olan bölgelerde eksikliklerin tamamlanması için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade ederek sıcak asfalt çalışması yapmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Oprukçu, "Ereğli'ye yapılması gereken ne varsa yapmaya, uyumlu yönetim anlayışımızla umutlu bir gelecek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ereğli’nin yolları asfaltla buluşuyor

Ereğli’nin yolları asfaltla buluşuyor

Ereğli’nin yolları asfaltla buluşuyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.