Konya Ereğli’de okul servislerine sıkı denetim

Konya Ereğli’de okul servislerine sıkı denetim

Konya'nın Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve zabıta ekipleri okul servis araçlarında can güvenliğinin sağlanması ve Kovid-19 tedbirleri denetimi yaptı

Konya'nın Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve zabıta ekipleri 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla öğrencilerin can güvenliğinin daha etkin sağlanmasına yönelik okul servis araçlarına denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde Kovid-19 tedbirleri de hatırlatıldı.

Ereğli'de okul servis araçlarına yapılan denetimlerde, 1 sürücüye Karayolları Trafik Kanunun 91. Maddesi gereğince sigortasız yolcu taşımacılığı yapmaktan, 1 sürücüye yetersiz sürücü belgesi ile araç kullanmaktan, 5 sürücüye film cam ve 2 sürücüye "DUR" lambası yanmayan araç kullanmaktan idari para cezası uygulandı.

Denetimlerde ekipler tarafından sürücülere Covid-19 kuralları kapsamında, okul servis araçlarının temizliğine özen gösterilmesi, dezenfektan, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması gerektiği de hatırlatıldı.

Konya Ereğli’de okul servislerine sıkı denetim

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.