Konya Ereğli’de 18 Mart Şehitleri anıldı

Konya Ereğli’de 18 Mart Şehitleri anıldı

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir tören gerçekleştirildi.

Ereğli Şehitlik Anıtında düzenlenen programa, Kaymakam Edip Çakıcı, Belediye Başkanvekili Mahmut Altınkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Emniyet Müdürü Muammer Tayfun Girgin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayri Yazıcı, askeri erkan, şehit aileleri, gaziler, siyasi partilerin temsilcileri, daire amirleri, STK temsilcileri ve şehit aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Şehitliğe çelenk sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Tören, günün anlam ve önemi hakkında konuşmanın yapılmasının ardından dua okunması ve şehit mezarlarına karanfil bırakılması ile sona erdi.

Konya Ereğli’de 18 Mart Şehitleri anıldı

Konya Ereğli’de 18 Mart Şehitleri anıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.