Konya Emniyetinden son dakika açıklaması! 15 Temmuz'da trafiğe kapanacak yollar belli oldu

Konya Emniyetinden son dakika açıklaması! 15 Temmuz'da trafiğe kapanacak yollar belli oldu

Son dakika! Konya İl Emniyet Müdürlüğü, 15 temmuz etkinlikleri kapsamında vatandaşların mağdur olmamaları için trafiğe kapatılacak yolları duyurdu.

Konya'da 15 Temmuz Etkinlikleri kapsamında trafiğe kapanacak yollar belli oldu. Şehit Nazımbey Caddesi, Mevlana Caddesi ve Mevlana Meydanına çıkan ara sokakların hepsi trafiğe kapatılacak, tramvaylar da çalışmayacak.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, 15 temmuz etkinlikleri kapsamında vatandaşların mağdur olmamaları için trafiğe kapatılacak yolları duyurdu.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasına göre 15 Temmuz 2022 günü saat 19:00 itibariyle trafiğe kapatılacak yollar şu şekilde:

Şehit Nazımbey Caddesi, Mevlana Caddesi (Aziziye Caddesinden Mevlana meydanı kadar) ve Mevlana Meydanına çıkan ara sokakların hepsi trafiğe kapatılacak. Ayrıca tramvaylar da çalışmayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.