Konya Emniyeti'nden İslami Dayanışma Oyunları'nın güvenliğini sağlayan 3 bin silah arkadaşına teşekkür

Konya Emniyeti'nden İslami Dayanışma Oyunları'nın güvenliğini sağlayan 3 bin silah arkadaşına teşekkür

Konya Emniyeti 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda görev yapan 36 şehirden 3 bin emniyet mensubuna teşekkür etti

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Konya 2021 İslami Dayanışma Oyunları'nda görev yapan 36 şehirden 3 bin emniyet mensubuna teşekkür etti.

Türkiye'nin ev sahipliğinde Konya’da gerçekleştirilen 5. İslami Dayanışma Oyunları, dün akşam gerçekleştirilen kapanış seremonisi ile sona erdi.

Resim


Konya’nın ev sahipliğinde 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katılımıyla 9-18 Ağustos tarihleri arasında 5.’si düzenlenen İslami Dayanışma Oyunları’nın kapanış seremonisi Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

Resim

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, İslami Dayanışma Oyunları'nda görev alan mensuplarına, bu tarihi ve görkemli organizasyonda gece gündüz demeden; özveri, azim ve kararlılıkla çalışmalarından dolayı teşekkür açıklamasında bulundu.

Resim

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Huzur, Hoşgörü ve Medeniyet Şehri Konya’mızda 9 – 18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen 5. İslami Dayanışma Oyunları muhteşem bir seremoniyle tamamlandı.

Bu tarihi ve görkemli organizasyonda gece gündüz demeden; özveri, azim ve kararlılıkla çalışan, 36 ilden gelen yaklaşık 3 bin silah arkadaşımıza teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.