Konya Emniyeti'nden deprem uyarısı! Sağduyu çağrısı yapıldı

Konya Emniyeti'nden deprem uyarısı! Sağduyu çağrısı yapıldı

Konya Emniyet Müdürlüğü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 şiddetindeki depremin ardından vatandaşları uyararak, sağduyulu olma çağrısı yaptı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde sabah saat 4.17'de meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremin ardından artçı sarsıntılar devam ediyor. Konya'dan da hissedilen depremler korku ve paniğe neden olurken Konya İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşları uyararak, manipülatif içeriklere karşı duyarlı olunması ve sadece resmi kaynakların takip edilmesi istendi, sağduyulu olunması çağrısı yapıldı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem birçok elimizde de yıkama neden olmuştur.

Meydana gelen depremin artçıları devam etmekte olup yer yer ilimizde de hissedilmektedir.

Vatandaşlarımızın manipülatif içeriklere karşı duyarlı olmalarını sadece resmi kaynakları takip etmelerini rica ediyoruz.

Memleket olarak zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde dayanışma içinde olmalı, devletimize güvenerek sağ duyulu davranmalıyız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.