Konya Emniyeti'nden bir şok operasyon daha! Tek seferde yakalanan en büyük miktar

Konya Emniyeti'nden bir şok operasyon daha! Tek seferde yakalanan en büyük miktar

Konya’da zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi.

Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik gerçekleşen operasyonda Emniyet Güçleri son zamanlarda yakalanan maddelerin en büyüğü olarak 27944 adet uyuşturucu madde ele geçirdi.

Her geçen gün kullanımı artan ve toplumumuzdaki özellikle gençlerde büyük tehlike oluşturan uyuşturucu maddelerin kullanımı ve satılmasını engellemek amacıyla emniyet güçleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE!

Toplumu ve gelecek nesilleri tehlikeye sokan uyuşturucu satıcılarına Emniyet Güçleri göz açtırmıyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, yürütülen müşterek çalışmalar ve yapılan uygulamalar neticesinde binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi.

SON ZAMANLARDA ELE GEÇİRİLENLERİN EN BÜYÜĞÜ: 27944 ADET UYUŞTURUCU

Narkotimler ve Kom ekipleri son zamanlarda yakalanan en yüksek uyuşturucu madde operasyonuna imza attı. Yürütülen çalışmalar ve yapılan uygulamalar neticesinde 27944 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyonda uyuşturucu maddelerle yakalanan M.A. isimli şahıs uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.