Konya Emniyeti'nden 6 Şubat Depremleri Üzerine Anlamlı Mesaj

Konya Emniyet Müdürlüğü, 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde toplumu bir araya getiren anlamlı bir mesaj yayımladı. Teşkilat, devletin gücü ve milletin dayanışmasıyla deprem sonrası atılan adımlara vurgu yaptı.

Konya Emniyet Müdürlüğü, ülkemizi yasa boğan 6 Şubat 2023 tarihli depremlerin birinci yıl dönümü dolayısıyla duygusal bir mesaj paylaştı.

Mesajında, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin ardından devletin güçlü kurumları, emniyet teşkilatı ve yardımsever toplumun bir araya gelerek büyük çabalar sarf ettiğine vurgu yapıldı.

Konya Emniyet Müdürlüğü mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Konya Emniyet Müdürlüğü: 6 Şubat 2023’te meydana gelen ve tüm milletimizi derinden yaralayan asrın felaketinin üzerinden 1 yıl geçti. Güçlü Devletimizin tüm kurumları, Teşkilatımız ve Yardımsever Toplumumuzun desteğiyle depremin yaralarını sarmak için büyük çabalar sarf edildi ve edilmeye de devam ediliyor.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan ailelerine ve milletimize de sabırlar diliyoruz. Türk Polisi, her zaman her yerde her koşulda milletinin yanında... Birlikte daha güçlüyüz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.