Konya Emniyeti kadrosunu genişletti! 649 yeni polis memuru daha görev başı yaptı

Konya Emniyeti kadrosunu genişletti! 649 yeni polis memuru daha görev başı yaptı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü bu yılki alımlarla kadrosunu genişletti. 27. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezinden mezun olan 649 yeni polis memuru daha törenle görev başı yaptı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 27. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezinden mezun olan 649 yeni polis memuru daha göreve başladı.

Konya'da 27. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi mezunları başladı. Yeni polis memurlarıyla gücüne güç katan Konya Emniyet Müdürlüğü, bu yılki alımlarla da kadrosunu büyük oranda artırdı.

KONYA EMNİYETİ 100 YENİ ARAÇ, BİNA VE GENİŞLEYEN KADRO İLE GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Son bir yıl içerisinde Konyalı vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için yüzün üzerinde yeni araç ve yeni hizmet binalarını bünyesine katan Konya Emniyet Müdürlüğü, 27. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezinden mezun olan 649 yeni polis memuruyla da kadrosunu genişletti.

ENGİN DİNÇ YENİ POLİSLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri yeni başlayan meslektaşlarıyla Konya Polis Evinde bir araya geldi. Genç meslektaşlarına seslenen Engin Dinç, polislik mesleğinde dikkat etmeleri gereken hususlardan bahsederken uzun yıllar çalıştığı meslek hayatındaki tecrübelerini de aktardı.

ee.jpgeeeeeee.jpgeee.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.