Konya Emniyeti duyurdu! Bu gün o saatlere dikkat, bazı yollar trafiğe kapalı

Konya Emniyeti duyurdu! Bu gün o saatlere dikkat, bazı yollar trafiğe kapalı

Konya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programları kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu

Konya'da 15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ/PYD) hain darbe girişiminin 7 yıl dönümünde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Konya'da bu yıl düzenlenecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı, 15 Temmuz günü saat 12.30’da Sultan Selim Cami’deki Mevlid-i Şerif ve Hatm-i Şerif merasimi ile başlayacak. Gün boyu farklı etkinliklerin yer alacağı programlar saat 20.00’de Mevlana Meydanı’ndaki anma programı ile devam edecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programları kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

➖15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programları kapsamında:

  • Mevlana Caddesi
  • Şehit Nazım Bey Caddesi
  • Balıkçı Otel önünde Aslanlı Kışla Caddesi -Ali Ulvi Kururcu Caddesi Kavşağı arası tüm etkinlikler bitene kadar araç trafiğine kapatılacaktır.


➖15 Temmuz akşamı saat 20:00 de başlayacak olan Sancak Koşusu nedeniyle ;

  • Aslanlı Kışla Caddesi- Fetih Caddesi Kavşağından itibaren Aslanlı Kışla Caddesi - Ali Ulvi Kururcu Caddesi Kavşağı arası Kavşak içerisi dahil Koşu bitimine kadar trafiğe kapatılacaktır.

15 TEMMUZ AKŞAMINDAN 16 TEMMUZ SABAHINA KADAR ULAŞIM ÜCRETSİZ

Öte yandan Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu ulaşım araçları 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’den 16 Temmuz Pazar saat 06.00’ye kadar ücretsiz hizmet verecek. Büyükşehir’e ait otobüsler ana arterlerde sabaha kadar seferlerine devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.