Konya ekipleri 6 Şubat'tan bu yana Hatay'da hizmette! Konya Bedesteni'nde son aşamaya gelindi

Konya ekipleri 6 Şubat'tan bu yana Hatay'da hizmette! Konya Bedesteni'nde son aşamaya gelindi

Başkan Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi, MÜSİAD Konya Şubesi ve Konya Sanayi Odası tarafından Hatay Narlıca’da 31 Mart 2023'te temeli atılan ve 152 dükkandan oluşan Konya Bedesteni’nde son aşamaya gelindiğini duyurdu

Konya Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkım ve can kayıplarına neden olan deprem felaketinin ilk gününden bu yana seferber oldu. Konya Büyükşehir ve ilçe belediyeleri başta olmak üzere, tüm kurum ve kuruluşlar ile STK ve vatandaşlar depremin ardından bölgede çalışmalarını sürdürürken Hatay için bir güzel haber daha geldi.

Resim

Konya Büyükşehir Belediyesi, MÜSİAD Konya Şubesi ve Konya Sanayi Odası'nca el ele verilerek Hatay Narlıca’da 31 Mart 2023'te temeli dualarla atılan 152 dükkandan oluşan Konya Bedesteni’nde son aşamaya gelindi.

hatay-konya-bedesten2.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Depremzede kardeşlerimizin dün de yanındaydık bugün de yanındayız" diyerek Hatay Konya Bedesteni'nin son halinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

hatay-konya-bedesten.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, paylaşımında, "Konya Büyükşehir Belediyemiz, MÜSİAD Konya Şubesi ve Konya Sanayi Odası işbirliğinde Hatay Narlıca'da 152 dükkandan oluşan Konya Bedesteni son aşamaya geldi. Depremzede kardeşlerimizin dün de yanındaydık bugün de yanındayız. Allah devletimizi daim etsin" ifadelerini kullandı.

hatay-konya-bedesten3.jpg

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.