Konya Damla Restoran hasreti sona erdirdi! Etliekmeğe 15 lira dedi

Konya Damla Restoran hasreti sona erdirdi! Etliekmeğe 15 lira dedi

Türkiye’de Pazartesi gününden itibaren başlayacak olan ve normalleşme adımlarının en önemlisi konumunda bulunan ayrıca kısıtlamaların büyük bir çoğunluğunun kalktığı Konya’da özlenen lezzetler de halka sunulacak.

Covid-19 salgınının 10 Mart’tan bu yana Türkiye’de görülmesiyle birlikte vatandaşların yaşamları da kısıtlamalara maruz kaldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın koordinesinde hazırlanan Normalleşme Takvimi’yle Türkiye’de 1 Haziran tarihinden itibaren yaşam büyük ölçüde normale dönecek.

Konya’da ise vatandaşların beklentilerine karşılık gelen birçok alanda rahatlamalar olacak. Konya’nın alışkanlıkları ise yine büyük oranda sağlanmış olacak.

Konya’da Pazartesi gününden itibaren restoranlar ve lokantalar yeni kurallara göre hizmet verebilecek.
Konya’nın ünlü mekânı Damla Restoran da kapılarını misafirlerine açma kararı alan işletmelerden biri oldu.

Özellikle Konya dışından gelen misafirlerini ağırlamasıyla meşhur olan Damla Restoran, yeni normal yaşama önceki dönemdeki menülerine lahmacunu da ekleyerek devam etme kararı aldı.

HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM BİZE GÜVENEBİLİRSİNİZ

Restoran işletmecisi İdris Ağaç, yaptığı açıklamada “Konya’nın ve Türkiye’nin özlediği lezzetleri tekrar sunmak için önemli bir adımın ilki atıldı. Ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyorum. İşletme olarak tüm önlemlerimizi almış bulunuyoruz. Yeni normal yaşamda biliyoruz ki her şey eskisi gibi olmayacak ama biz yine eski lezzetlerimizle misafirlerimizin hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.

ACISINI ÇIKARALIM DEDİK

“Yeni döneme “Acısını çıkaralım” sloganıyla başladık” diyen İdris Ağaç, “İlk gününü yaşayacağımız yeni normal yaşamda Haziran ayının sonuna kadar herkesin özlem gidermesi için kâr amacı gütmeden işletmemizde hizmet vereceğiz. Bunun için başta 3 üründe kampanya yapma kararı aldık. Etliekmeği Haziran ayı sonuna kadar 15 liradan, Konya furun kebabını ve Konya tiridini 25 liradan lezzet takipçilerimize eski kalitesiyle sunma kararı aldık. Hem şehir dışından hem de Konya’dan süreç boyunca hizmet verip vermediğimiz soruluyordu. Bu güzel kampanyayla misafirlerimizi ağırlayacak olmayı şehir için önemli bir çalışma olarak görüyoruz. Umarız ülkemizde hayat tekrar eski normale döner” dedi.

damla-restoran-etliekmek.jpgdamla-restoran-furun-kebabi.jpgdamla-restoran-lahmacun.jpgdamla-restoran-tirit.jpg

Etiketler :