Konya dahil 6 ilde fuhuş operasyonunda gözaltına alınanlardan 9'u tutuklandı

Konya dahil 6 ilde fuhuş operasyonunda gözaltına alınanlardan 9'u tutuklandı

Eskişehir merkezli Konya, Ankara, Adana, Antalya ve İzmir'de gerçekleştirilen fuhuş operasyonlarında gözaltına alınan 18 zanlıdan 9'u tutuklanarak cezaevine gönderildi

Eskişehir merkezli 6 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan ve 'fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama', 'nitelikli dolandırıcılık', 'kasten yaralama', 'gasp', "uyuşturucu madde temin etmek, kullandırmak ve kullanmak', 'tehdit ve hakaret' suçlarından gözaltına alınan 18 kişiden 9'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında 6 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı fuhuş operasyonlarında 30 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyette ifadeleri alınan şüphelilerden 12'si serbest bırakılırken, 18 kişi bugün adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan 9'u tutuklandı, 9'u adli kontrol şartıyla serbest

Eskişehir, Ankara, Adana, Antalya, İzmir ve Konya'da gerçekleştirilen fuhuş operasyonlarında yakalanarak adliyeye sevk edilen 18 kişi "fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama', "nitelikli dolandırıcılık', "kasten yaralama', "gasp', "uyuşturucu madde temin etmek, kullandırmak ve kullanmak', "tehdit ve hakaret" suçlarından hakim karşısına çıktı.

Sulh ceza hakimliğine sevk edilen şahıslardan 9'u adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 9 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.