Konya dahil 3 ilde bombalı eyleme karışan terörist Marmaris'te yakalandı

Konya dahil 3 ilde bombalı eyleme karışan terörist Marmaris'te yakalandı

Konya, Hatay ve Gaziantep'te bombalı eylemlere karışan TKKKÖ üyesi 37 yılla yargılanan firari H.G.K., Muğla’nın Marmaris ilçesinde terörle mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonla, yurt dışına kaçamadan yakalandı

Hatay, Gaziantep ve Konya’da bombalı eylemlere karıştığı tespit edilen Türkiye Kuzey Kürdistan Kurtuluş Örgütü (TKKKÖ) üyesi 37 yılla yargılanan firari H.G.K., Muğla’nın Marmaris ilçesinde terörle mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonla, yurt dışına kaçamadan yakalandı.

bb.jpg

Edinilen bilgiye göre, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, TKKKÖ terör örgütü üyesi olan ve 37 yıl hapis cezası ile yargılanan H.G.K.’nin (25) İçmeler Mahallesi’ndeki bir adreste ikamet ettiğini tespit etti. H.G.K.’nin yasa dışı yollarla yurt dışına kaçacağının belirlenmesinin ardından ekipler düğmeye bastı.

bbb.jpg

Terörle mücadele ekipleri, Gaziantep, Konya ve Hatay’da bombalı eylemlere karışan terör örgütü üyesi H.G.K.’yi düzenlediği operasyonla kıskıvrak yakaladı. Ekipler ayrıca H.G.K.’nin yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmasına yardımcı olan Ozan B.’yi de yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan iki şahıs adliyeye sevk edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.