Konya dahil 10 ilin kavşak noktası Afyon'dan 9 günlük tatilde 1 milyon 300 bine yakın araç geçti

İstanbul, Ankara, İzmir, Uşak, Denizli, Konya, Isparta, Kütahya, Eskişehir ve Antalya’nın yol ayrımı olan Afyonkarahisar’dan 9 günlük bayram tatilli boyunca 1 milyon 300 bine yakın araç geçiş yaptı

Türkiye'nin en büyük trafik hareketliliğinin yaşandığı 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca Afyonkarahisar'dan 1 milyon 300 bine yakın aracın geçiş yaptığı belirtildi.

Türkiye'nin kavşak konumun kentlerinden birisi olan Afyonkarahisar'da her bayram olduğu gibi bu bayramda araç yoğunluğu yaşandı. İstanbul, Ankara, İzmir, Uşak, Denizli, Konya, Isparta, Kütahya, Eskişehir ve Antalya'nın yol ayrımı olan Afyonkarahisar'dan 9 günlük bayram tatilli boyunca emniyet verilerine göre, yaklaşık 1 milyon 300 bine yakın araç geçiş yaptı. Araçların büyük çoğunluğunun ise Antalya başta olmak üzere Muğla ve benzeri kıyı kentlerine gittikleri aktarıldı.

9 günlük tatilde Afyonkarahisar’dan 1 milyon 300 bine yakın araç geçiş yaptı

9 günlük tatilde Afyonkarahisar’dan 1 milyon 300 bine yakın araç geçiş yaptı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.