Konya 'da Mantar Üretimi Geliştirme Çalışmaları Devam Ediyor

Konya 'da Mantar Üretimi Geliştirme Çalışmaları Devam Ediyor

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Özver, mantar üretimi yapan çiftçilerle bir araya gelerek sahada kontroller gerçekleştirdi ve tarımsal desteklemeler hakkında bilgilendirme yaptı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, mantar üretiminin daha da geliştirilip yaygınlaştırılması amacıyla yürütülen faaliyetlerde ilerleme kaydediliyor. Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Özver öncülüğünde, teknik personel eşliğinde mantar üretimi yapan çiftçilerle bir araya gelindi.

Özver, üreticileri ziyaret ederek sahada yerinde kontroller gerçekleştirdi ve mantar yetiştiricilerine tarımsal desteklemeler hakkında bilgilendirme yaptı. Ayrıca, mantar yetiştiriciliği ve pazarlama konularında bilgi alışverişi gerçekleştirildi. Üreticilere, herhangi bir sorunla karşılaşmaları halinde kurumdan teknik destek alabilecekleri hatırlatmasında da bulunuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler