Konya Çumra'nın yeni Belediye Başkanı Candan'dan Halit Oflaz'a vefa

Konya Çumra'nın yeni Belediye Başkanı Candan'dan Halit Oflaz'a vefa

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, kısa bir süre önce koronavirüs nedeniyle vefat eden Halit Oflaz'ın kabrini ziyaret ederek dua etti

Konya'nın Çumra ilçesi Belediye Başkanı Recep Candan, belediye başkan yardımcıları ve AK Parti Çumra İlçe Başkanı Osman Şahin ile birlikte koronavirüs nedeniyle vefat eden merhum belediye başkanı Halit Oflaz'ın kabrini ziyaret ederek dua etti.  

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, "AK Parti İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birlikte kısa süre önce Rahmet-i Rahman’a kavuşmuş olan Halit Oflaz kardeşimizin kabrini ziyaret edip, dua ettik. Merhum Halit Oflaz kardeşimize ve cümle geçmişlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.

Halit kardeşim her zaman güler yüzlü ve mütevazi yapısıyla tüm hemşehrilerimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Rabbim kendisinden razı olsun. Bizlere de rızasına uygun hayırlı güzel hizmetler yapabilmeyi, kalıcı eserler bırakabilmeyi nasip eylesin. Allah rahmet eylesin" dedi.

of.jpg

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Halit Oflaz'ı ziyaretinden önce AK Parti Çumra İlçe Başkanımız Sayın Osman Şahin ile birlikte Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret ederek, Çumra yatırım planlamalarını değerlendirdi.

AK Parti Konya İl Başkanlığını da ziyaret eden Candan ve Şahin, İl Başkanımız Hasan Angı, İl Başkan Yardımcısı Ali Dığrak ve İlçe Koordinatörü Mustafa Gürbüz'le bir araya gelerek Çumra adına istişarelerde bulundu.

cumraa.jpg

Etiketler :