Konya Çumra'da eski nişanlıya kezzaplı saldırı olayında yeni gelişme!

Konya Çumra'da eski nişanlısı Merve Küçüktekin'i üzerine kezzap atarak ağır yaralayan sözleşmeli er Sabit Türk'ün "Su saatine bakacağım" bahanesiyle kapıyı açtırıp yüzüne kezzap attığı ortaya çıktı. Ilgın'da yakalanan Sabit Türk tutuklandı

Konya'nın Çumra ilçesinde, üzerine kezzap attığı 28 yaşındaki eski nişanlısı Merve Küçüktekin'i ağır yaralayan şahsın, "Su saatine bakacağım" bahanesiyle kapıyı açtırıp kezzabı döktüğü ortaya çıktı. Olaydan sonra kaçan şahıs, polis ekiplerince yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BİR YILDIR TEHDİT EDİYORDU

Olay, 19 Haziran Pazar günü Çumra ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, Çumra ilçesindeki bir markette kasiyer olarak çalışan Merve Küçüktekin (28), nişanlısı sözleşmeli er Sabit Türk (26) anlaşamayarak 1 yıl önce ayrıldı. Ayrılmayı kabul etmeyen Sabit Türk, genç kıza psikolojik baskı uygulayarak tehdit etmeye başladı.

"SU SAYACINA BAKACAĞIM" BAHANESİYLE KEZZAP ATTI

Geçtiğimiz pazar günü eski nişanlısının evine giden Sabit Türk, kendisini görevli gibi tanıtarak "Su saatine bakacağım" bahanesiyle kapıyı açtırıp eksi nişanlısının yüzüne kezzap attıktan sonra kaçtı.

GENÇ KIZ AĞIR YARALANDI

Yüzünde, sırtında, kolunda ve vücudunun bir çok yerinde ciddi yanıklar oluşan Merve Küçüktekin, Konya Şehir Hastanesi Yanık Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

CANİ ESKİ NİŞANLI TUTUKLANDI

Öte yandan, Ilgın ilçesinde yakalanan Sabit Türk emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

aw651661-01.jpgaw651661-02.jpgaw651661-03.jpgaw651661-04.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.