Konya Cihanbeyli heyetinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ziyaret

Konya Cihanbeyli heyetinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ziyaret

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Cihanbeyli heyeti ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti. Kale, “Sayın Bakanımız her daim destekçimizdir” dedi

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Kale, ekonomik anlamda ilçeye katkı sağlayacak projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirtti. Yeni Galericiler Sitesi ve Yeni Kamyon Garajı inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Kale, “Her iki projemiz de gelişen Cihanbeyli'ye çok yakışacak” dedi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçede yapımı devam eden projeleri yerine incelemeye devam ediyor. Yeni Galericiler Sitesi ve Yeni Kamyon Garajı inşaatında gelinen son nokta hakkında bilgi alan Başkanı Kale, Cihanbeyli’nin adeta ikinci kuruluş dönemini yaşadığını ifade ederek, ilçenin ekonomik hayatına önemli bir dokunuş yaptıklarını belirtti.

haber-gorselleri-3.jpg

Kale, “Yan yana yükselen her iki projemiz de mimarileri ve çevre düzenleme çalışmalarıyla örnek olacak. Ekonomik anlamda ilçemize katkı sağlayacak projeleri hayata geçiriyoruz. Cihanbeyli tarihinde görülmeyen bir tempoda çalışıyoruz. Şu anda 30 farklı şantiyemizde harıl harıl çalışma yürütülüyor. İlçemizin tarımla birlikte en önemli geçim kaynaklarından biri de nakliyeciliktir. Yeni Kamyon Garajı bu sektöre yeni bir dinamizm getirecektir. Cihanbeyli her alanda üst liglere tırmanıyor. İlçemizi yeniden inşa ediyoruz” diye konuştu.

haber-gorselleri-8.jpg

BAŞKAN KALE’DEN SAĞLIK BAKANI KOCA’YA ZİYARET

Cihanbeyli heyeti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti. AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem’in eşlik ettiği heyette Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Büneyye Ekinci ve MHP İlçe Başkanı Bayram Aydoğan yer aldı.

“SAYIN BAKANIMIZ HER DAİM DESTEKÇİMİZDİR”

Başkan Kale ziyarette ilçede belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Bakan Koca’ya bilgi verdi. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Kale, “Sağlık Bakanımız, Kıymetli Hemşehrimiz Sayın Fahrettin Koca’yı AK Parti Konya Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Büneyye Ekinci ve MHP İlçe Başkanı Sayın Bayram Aydoğan ile ziyaret ettik. Yakın ilgileriyle bizleri kabul eden Sayın Bakanımıza ilçemizde yürüttüğümüz projeler hakkında bilgi verdik. Her daim destekçimiz olan Sayın Bakanımızın tüm hemşehrilerimize selamını getirdim” ifadelerini kullandı.

haber-gorselleri-9.jpghaber-gorselleri-6.jpghaber-gorselleri-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.