Konya çevre yollarında son yol hava durumu! Emniyet sürücüleri uyardı

Konya çevre yollarında son yol hava durumu! Emniyet sürücüleri uyardı

Emniyet Müdürlüğü Konya-Aksaray, Konya-Antalya, Konya-Karaman, Konya-Ankara, Konya-Afyon ve Konya-Isparta'ya karayollarında son durumu açıkladı, sürücülere önemli uyarılarda bulundu

Konya Emniyet Müdürlüğü, Konya-Aksaray, Konya-Antalya, Konya-Karaman, Konya-Ankara, Konya-Afyon ve Konya-Isparta'ya bağlayan devlet karayollarında 13 Mart saat 20.00 itibariyle son yol ve hava durumu bilgilerini açıkladı.

Buna göre tüm yönlerde yağmur etkili olurken. Konya-Kadınhanı arası karla karışık yağmur, Seydişehir'de hafif kar yağışı, Isparta yolunda karla karışık yağmur etkili oluyor.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, sürücülere hava ve yol durumunu dikkate alarak trafik işaret ve uyarıcılarına dikkat etmeleri, aşırı hızdan kaçınmaları ve takip mesafesini korumaları uyarısında bulundu.

KONYA ŞEHİRLER ARASI KARAYOLLARINDA SON DURUM

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden karayollarında hava ve yol durumu açıklamasında bulunuldu. Konyayı diğer illere bağlayan şehirlerarası devlet karayollarında, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı İlçe İstasyon Amirlikleri ekiplerinden alınan yol ve hava durumu ile ilgili son bilgiler paylaşıldı.

  • Konya - Afyon Yolu: Yol açık, Akşehir Yağmurlu Kadınhanı karla karışık yağmurlu, zemin ıslak

  • Konya - Ankara Yolu: Yol açık, Yağmur yağışlı zemin ıslak

  • Konya - Aksaray Yolu: Yol açık, rüzgarla birlikte yağmur yağışlı, zemin ıslak

  • Konya - Adana Yolu: Yol açık, Yağmur yağışlı zemin ıslak

  • Konya - Karaman Yolu: Yol açık, Yağmur yağışlı zemin ıslak

  • Konya - Antalya yolu: Yol açık, Merkez güzergahı yağmur yağışlı, Seydişehir hafif kar yağışlı zeminde tutma yok

  • Konya - Isparta yolu: Yol açık, Merkez güzergahı karla karışık yağmur yağışlı Beyşehir yağmur yağışlı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.