Konya Çeltik’te Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli dualarla atıldı

Konya Çeltik’te Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli dualarla atıldı

Konya'nın Çeltik İlçesinde kurulacak olan Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli dualarla atıldı

Konya'nın Çeltik ilçesinde vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulması ve sanayinin bir araya toplanması için kurulacak olan yeni sanayi sitesinin temel ama töreni dualarla gerçekleştirildi.

Çeltik Sanayi Sitesinin temel atma törenine AK Parti Çeltik ilçe Başkanı Hacı Zuhal, Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Müftüsü Abdullah Bıcakçı, Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve vatandaşlar katıldı.

Sanayi Sitesinin temel töreninde ilk kepçeyi vuran Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe, ”Arka arkaya gerçekleşen projelerimize bir yenisini eklemekten mutluyuz, Çeltik’e hizmet etmek için çıktığımız bu yolda, yeni projelerle yolumuza devam edeceğiz. Bugün temelini attığımız Sanayi Sitemiz, güzel bir Sanayi Sitesi olacaktır. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Sanayi Sitesi Projemize destek veren AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem' e, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’A teşekkür ediyorum, hayırlı olsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.