Konya Çaybaşı'nda kahvehane baskını! 40 kişiye ceza kesildi

Konya Çaybaşı'nda kahvehane baskını! 40 kişiye ceza kesildi

Konya Çaybaşı Mahallesi'nde bulunan bir kahvehaneye baskın yapan polis, içeride kısıtlamaya ve kurallara uymayan 40 şahsı yakaladı. Toplam 126 bin TL para cezası kesilirken, işletme sahibi gerekli işlemler için polis merkezine götürüldü

Konya'da korona virüs tedbirleri kapsamında kısıtlama ihlallerine karşı denetimlere devam eden polis ekipleri Meram İlçesi Çaybaşı Mahallesinde bir kahvehanede bulunan 40 kişi ile işletme sahibine ceza yazdı.

Polis ekiplerinin yaptığı denetim ve uygulamalarda kuralları ihlal eden vatandaş ve işletmelere ceza yazılarak yasal işlem başlatıldı. Denetimler kapsamında merkez Meram ilçesi Çaybaşı Mahallesi Kayısılı Burun Sokak'ta bulunan bir kahvehaneye baskın yapan polis, içeride kısıtlamaya ve kurallara uymayan 40 şahsı yakaladı. 40 şahsa sokağa çıkma kısıtlamasından 3 bin 150'şer TL'den toplam 126 bin TL para cezası kesilirken, işletme sahibi gerekli işlemler için polis merkezine götürüldü.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.