Konya Büyükşehir'den ulaşım duyurusu! Yarın başlıyor! Tramvaylar 3 istasyona uğramayacak

Konya Büyükşehir'den ulaşım duyurusu! Yarın başlıyor! Tramvaylar 3 istasyona uğramayacak

Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuk Üniversitesi tramvay seferlerinin, 222 Ağustos itibariyle Kampüs-Belediye arasında çalışacağını Kültürpark, Zafer ve Alaaddin istasyonlarına tramvay seferleri geçiş yapamayacağını duyurdu

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşım duyurusu. Büyükşehir, Selçuk Üniversitesi tramvay seferlerinin, 22 Ağustos-1 Eylül arasında Kampüs-Belediye arasında çalışacağını Kültürpark, Zafer ve Alaaddin istasyonlarına tramvay seferlerinin geçiş yapamayacağını duyurdu.

Adliye Hattı tramvay seferlerinin ise normal güzergâhında çalışmaya devam edeceği açıklandı. Adliye - Kampüs olarak yapılan direk tramvay seferleri yapılmayacak ve Bisiklet Tramvayı Kampüs -Teknik Lise arasında hizmet verecek.

Konya Büyükşehir'in ulaşım duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuk Üniversitesi Kampüs Tramvay Hattında yolculuk konforunu ve sefer güvenliğini arttırmak amacıyla 22 Ağustos tarihinden itibaren Kültürpark bölgesinde raylarda çalışma gerçekleştirecektir. Bu kapsamda Selçuk Üniversitesi Kampüs Tramvay Seferleri, Kampüs - Belediye arasında çalışacak olup, Kültürpark, Zafer ve Alaaddin istasyonlarına tramvay seferleri geçiş yapamayacaktır.

Adliye Hattı tramvay seferleri ise normal güzergâhında çalışmaya devam edecek olup, Adliye - Kampüs olarak yapılan direk tramvay seferleri yapılmayacak ve Bisiklet Tramvayı Kampüs -Teknik Lise arasında hizmet verecektir.

1 Eylül tarihi itibariyle de tüm tramvay seferleri normale dönüş yapacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler