Konya Büyükşehir'den ulaşım duyurusu! O caddelerde araç ve yaya trafiği U dönüşleri ile sağlanacak

Konya Büyükşehir'den ulaşım duyurusu! O caddelerde araç ve yaya trafiği U dönüşleri ile sağlanacak

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle Fırat Caddesi - Coşandere Caddesi tarafı her iki istikamette trafiğe kapatıldı. Yeni İstanbul Caddesi'nin her iki yönde ulaşımı servis yolu üzerinden sağlanıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu İlçesi Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle Fırat Caddesi - Coşandere Caddesi tarafı her iki istikamette trafiğe kapatılırken; Yeni İstanbul Caddesi'nin her iki yönde ulaşımının ise servis yolu üzerinden sağlanmaya başlandığını duyurdu.

Duyuruda, Fırat Caddesi - Coşandere Caddesi ve Coşandere Caddesi - Fırat Caddesi doğrultusundaki araç ve yaya trafiğinin ise servis yolu bitimine açılan ve sinyalize edilen U dönüşleri ile sağlanacağı bildirildi.

Konya Büyükşehir'den yapılan ulaşım duyurusunda şu ifadeler kullanıldı:

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle Fırat Caddesi - Coşandere Caddesi tarafı her iki istikamette trafiğe kapatılırken; Yeni İstanbul Caddesi'nin her iki yönde ulaşımı servis yolu üzerinden sağlanmaya başlamıştır.

Fırat Caddesi - Coşandere Caddesi ve Coşandere Caddesi - Fırat Caddesi doğrultusundaki araç ve yaya trafiği ise servis yolu bitimine açılan ve sinyalize edilen U dönüşleri ile sağlanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

firat-servis-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.