Konya Büyükşehir'den Hüyük’e modern otogar binası

Konya Büyükşehir'den Hüyük’e modern otogar binası

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Hüyük ilçesine kazandıracağı 5 bin metrekare alanda hayata geçirilecek modern otogar binasında çalışmalar devam ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Hüyük’e kazandırılacak olan ilçe mimarisine uygun modern yeni otogarın yapım çalışmaları sürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın 31 ilçesiyle birlikte topyekün kalkınması için ilçelerin çehresini değiştirecek yatırımların bir bir hayata geçirildiğini ifade etti.

Bu kapsamda Hüyük’e yeni bir otogar binası kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Altay, “Bekleme salonu, kafeteryası, idari ve teknik birimleriyle günün şartlarına ve ilçe mimarisine uygun modern bir otogar binasını en kısa sürede tamamlayıp Hüyük’ümüze kazandıracağız. Hüyük’lü hemşehrilerimiz bu kullanışlı yapı tamamlandıktan sonra konforlu yolculuklar yapacak inşallah. Hemşehrilerimizin desteğiyle hep birlikte şehrimizi yarınlara hazırlıyoruz.” diye konuştu.

Hüyük Otogar Binası yaklaşık 5 bin metrekare alanda hayata geçirilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.