Konya Büyükşehir'den dev etkinlik! 'Konya Günleri' Ankara Millet Bahçesi’nde başladı

Konya Büyükşehir'den dev etkinlik! 'Konya Günleri' Ankara Millet Bahçesi’nde başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Konya'nın kendine özgü kültürü, sanatı ve özel tatlarının ziyaretçilerle buluşturulacağı 'Konya Günleri' Ankara Millet Bahçesi’nde ziyarete açıldı.

Konya'nın kendine özgü kültürü, sanatı ve özel lezzetlerinin ziyaretçilerle buluşturulacağı “Konya Günleri" Ankara Millet Bahçesi’nde kapılarını açtı. 4 gün sürecek etkinlik 11.00-23.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, 9-12 Haziran 2022 tarihlerini kapsayan etkinlik ile şehrimizin somut ve soyut bütün güzellikleri hem memleket hasreti çeken Konyalılar hem de Konya severlerle buluşturulacaktır. Etkinlik saatleri 11.00-23.00 arasında gerçekleşecek.

Konya’nın ilçeleri ile kültürel zenginlikleri, tarihi dokusu ve yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı Konya Günleri’ne; 16 ilçe belediyesi, 21 kamu kuruluşu, 32 gıda sektöründen Konyalı esnaf, 12 sanayi firması, 4 üniversite, 5 odalar birliği olmak üzere toplam 90 sektör katılım sağlıyor.

Konya Günleri'nin ilk gününde kurulan seyyar etliekmek fırını yoğun ilgi görürken, Bozkır Belediyesi standındaki Bozkır Ekibinin müzik dinletisi ilgi çekti.

3.jpeg2.jpeg8.jpeg9.jpeg1.jpeg2-001.jpeg6.jpeg5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.