Konya Büyükşehir'den 'Benim Şehrim' resim yarışması

Konya Büyükşehir'den 'Benim Şehrim' resim yarışması

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim markalarından biri haline gelen Bilgehaneler, Sosyal İnovasyon Ajansı iş birliğinde “Dünya Şehircilik Günü” temalı bir resim yarışması düzenliyor. Yarışmaya 13 Kasım Pazar gününe kadar başvurulabiliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim markalarından biri haline gelen Bilgehaneler, Sosyal İnovasyon Ajansı iş birliğinde “Dünya Şehircilik Günü” temalı bir resim yarışması gerçekleştiriliyor. Son başvuru tarihi olarak 13 Kasım belirlenen yarışmaya katılmak isteyen Bilgehane öğrencilerinin eserlerini bulundukları Bilgehane idarecisine teslim etmeleri gerekiyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 4. sınıf ve ortaokul öğrencilerine yönelik akademik ve sosyal faaliyetler sürdüren Bilgehaneler’de resim yarışması düzenleniyor.

8 Kasım Dünya Şehircilik Günü temasıyla düzenlenecek resim yarışması Sosyal İnovasyon Ajansı iş birliğinde gerçekleştirilecek. Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren tüm Bilgehaneler arasında yapılacak resim yarışması, öğrencilerin sanatsal kabiliyetlerini güçlendirirken zihinlerindeki Konya’yı renklerle ortaya çıkarmayı amaçlıyor.

13 Kasım Pazar gününe kadar başvurularını yapabilecek Bilgehane öğrencilerinin eserlerini bulundukları Bilgehane idarecisine teslim etmeleri yeterli olacak. 'Benim Şehrim' Resim Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere verilecek hediyeler ise şöyle:

  • Birincilik: Profesyonel resim seti
  • İkincilik: Ebru seti
  • Üçüncülük: Başlangıç resim seti

Şehrin çocuklarına ders destek programları ile olduğu kadar atölye ve etkinliklerle de keyifli bir durak olan Bilgehaneler; aynı zamanda 4. sınıflar için Hafızlık Hazırlık, 8. sınıflar için ise Liselere Giriş Sınavı (LGS) Programlarıyla öğrencileri yarınlara hazırlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.