Konya Büyükşehir'de son meclis toplantısı yapıldı

Konya Büyükşehir'de son meclis toplantısı yapıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay başkanlığında gerçekleştirilen son meclis toplantısında, Ramazan ayının başlaması ve Gazze'deki kardeşlerimizin durumu başta olmak üzere çeşitli konular ele alındı.

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2019-2024 dönemi son meclis toplantısı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Altay, toplantının açılışında tüm İslam aleminin mübarek Ramazan-ı Şerifi'ni tebrik ederek konuşmasına başladı. Özellikle Gazze'deki kardeşlerin zor durumuna dikkat çeken Başkan Altay, kalıcı ateşkes ve acı dolu günlerin sona ermesi temennisinde bulundu.

Konya Büyükşehir'de son meclis toplantısı yapıldı

Toplantıda, son bir aylık dönemde Konya genelinde gerçekleştirilen birçok hizmet ve yatırım da değerlendirildi. Ulaşımdan tarıma, çevreden kentsel dönüşüme kadar birçok alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Altay, özellikle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte hayata geçirilecek yeni raylı sistem çalışmalarına vurgu yaptı.

Başkan Altay, meclis üyelerine gösterdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederken, meclisin Konya'ya yapılan tüm hizmetlerde oy birliğiyle karar almasını övdü. Pandemi ve deprem gibi olağanüstü dönemlere rağmen, şehre 52 milyar liralık yatırım yapıldığını belirten Altay, Konya'nın hayali olan birçok işin başlangıcını veya tamamlandığını dile getirdi.

Konuşmasının sonunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 Mart'ta yapılacak Konya mitingine davet eden Başkan Altay, tüm meclis üyelerini büyük bir coşkuyla etkinliğe katılmaya çağırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.