Konya Büyükşehir ve Karatay ekipleri 7 yaşındaki Mustafa'yı 7. günde enkazdan böyle kurtardı

Hatay'da enkaz altında kalan 7 yaşındaki Mustafa Konya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ve Karatay Belediyesi ekiplerinin dünden beri devam eden arama kurtarma çalışmaları sonucu sağ olarak kurtarıldı. O anlar ve yaşanan sevinç böyle görüntülendi

Hatay’da depremde yıkılan binanın enkazında arama kurtarma çalışmalarında Konya ekiplerinin bir gün süren yoğun gayretleri sonucunda depremden 163 saat sonra 7 yaşındaki Mustafa isimli çocuğa ulaşıldı. 7 yaşında 7 gün enkaz altında hayata tutunan minik Mustafa sağ olarak kurtarıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ve Konya Karatay İlçe Belediyesi ekiplerinin bir apartmanın enkazında dünden beri devam eden arama kurtarma çalışmalarında bir çocuğa canlı olarak ulaşıldı.

Ekiplerin uzun uğraşları sonucu 7 yaşındaki Mustafa isimli çocuk bulunduğu yerden kurtarıldı. Ekipler tarafından sağlık görevlilerine teslim edilen çocuk hastaneye sevk edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.