Konya Büyükşehir Kadınhanı'nın mahalle yollarında standardı yükseltti

Konya Büyükşehir Kadınhanı'nın mahalle yollarında standardı yükseltti

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kadınhanı ilçesinin Köylütolu ve Konurören mahalleleri ile Kestel Mesire alanı yolunda arasındaki yolda yürüttüğü 8,2 kilometrelik sathi kaplama çalışmasını tamamladı

Konya Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanındaki mahalle yollarında standardı yükseltmek için yoğun şekilde çalışıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Konya Modeli Belediyecilik”te yol ve altyapı çalışmalarının öncelik verdikleri hizmetler arasında yer aldığını, Büyükşehir Belediyesi olarak hedeflerinin 31 ilçeyle birlikte topyekün kalkınmış bir şehir inşa etmek olduğunu ifade etti.

kadinhani2.jpg

2023’ün sonuna yaklaşırken ilçelerin ihtiyaç önceliklerine göre yatırımların hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Başkan Altay, “Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğunda bulunan yolları Büyükşehir standardına getirmek için yoğun şekilde çalışıyoruz. Bu kapsamda Kadınhanı ilçemize bağlı Köylütolu ile Konurören mahalleleri arasındaki 6,5 kilometrelik yolda gerçekleştirdiğimiz sathi kaplama çalışmasını tamamlayarak yolları hizmete açtık. Yine 1,7 kilometrelik Kestel Mesire Alanı yolunu da tamamladık. Şehrimizi daha güzel ve müreffeh yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 7 milyon liraya mal olan yolların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

kadinhani.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.