Konya Büyükşehir hafızlığa hazırlanan Bilgehane öğrencilerinin ailelerini buluşturdu

Konya Büyükşehir hafızlığa hazırlanan Bilgehane öğrencilerinin ailelerini buluşturdu

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hafızlığa hazırlanan Bilgehane öğrencilerinin ailelerine yönelik, hafızlığın önemi, hafızlık sürecinin zorlukları ve sınav motivasyonu gibi konuların yer aldığı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi

Konya Büyükşehir Belediyesi, hafızlığa hazırlanan Bilgehane öğrencilerinin ailelerini bilgilendirme toplantısında buluşturdu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleşen, çok sayıda velinin katıldığı toplantı; Şems-i Tebrizi Camii İmam Hatibi Mehmet Küçükantikacı’nın Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Bilgehaneler’de aldığı eğitimle hafızlığını tamamlayan Hafız Zümra Şahin’in annesi Kevser Şahin’in hafızlık sürecini nasıl tamamladıklarını anlattığı toplantıda daha sonra Mustafa Büyükkaplan Hafız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Menekşe, hafızlığa devam eden öğrencilerle ilgili bilgi verdi. Meram Merkez Vaizi Mustafa Altınkeser ise Kuran-ı Kerim’i okumak, anlamak ve yaşamak üzerine bir konuşma gerçekleştirdi.

Programın sonunda ise Psikolog Havva Korkmaz tarafından sınav motivasyonu, sınav sürecinde karşılaşılabilecek sorunlar üzerine sunum yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR 2017 YILINDAN İTİBAREN HAFIZLIK HAZIRLIK PROJESİNİ YÜRÜTÜYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilkokuldan sonra hafızlık eğitimi veren ortaokullarda eğitim öğretim hayatına devam etmek isteyen öğrencileri akademik ve yeterlilik sınavlarına hazırlamak için “Hafızlık Hazırlık Projesini” 2017 yılından bu yana sürdürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.