Konya Büyükşehir ekipleri yine her yerde! Hedef trafiği rahatlatmak

Konya Büyükşehir ekipleri yine her yerde! Hedef trafiği rahatlatmak

Büyükşehir Belediyesi, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla cadde ve kavşaklarda düzenleme çalışmalarına devam etti. Bu hafta hedefte 3 kritik cadde vardı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların evlerinde olduğu sokağa çıkma kısıtlamışının olduğu günlerinde trafiği rahatlatmak için kavşak ve caddelerde düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Şehir trafiğini akıcı hale getirmek amacıyla normal zamanlarda yoğunluktan dolayı çalışma yapmanın zor olduğu bölgelerde düzenleme yapan Büyükşehir, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta sonu da sokağa çıkma kısıtlamasında cadde ve kavşak düzenleme çalışmalarına devam etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’da trafikten kaynaklı sorunları çözmek için hafta sonu gerçekleştirilen sokağa çıkma kısıtlamalarında cadde ve kavşaklarda düzenleme çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, hem şehir merkezinde hem de ilçelerde devam eden çalışmalarla şehir trafiğine büyük katkı sağladıklarını dile getirdi.

Konyalılar evlerindeyken Yaka Caddesi, Ferit Paşa Caddesi ve Hicaz Caddesi’nde trafiği akıcı hale getirmek amacıyla çeşitli düzenleme çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Altay, şehir trafiğini etkilemeden sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde cadde düzenlemelerine devam edeceklerini ifade etti.

880.jpgkonya-trafiki.jpgkonya-trafiki-2.jpgtrafiki-konya.jpg

Etiketler :