Konya Büyükşehir duyurdu! O tramvay hattında seferler bu sabah 05:50'de başlıyor

Konya Büyükşehir duyurdu! O tramvay hattında seferler bu sabah 05:50'de başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan ulaşım duyurusunda, 7 Ağustos'ta başlatılan Otogar – Kampüs Tramvay Hattı'ndaki bakım çalışmalarının tamamlandığı belirtilerek, seferlerin bu sabah saat 05:50 itibariyle hizmete başlayacağı açıklandı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Otogar – Kampüs Tramvay Hattı'nda 7 Ağustos'ta başlatılan hat bakım çalışmalarının tamamlandığı belirtilerek, tramvay hattının, 18 Ağustos Cuma saat 05:50 seferi itibariyle Kampüs – Alaaddin arasında yeniden hizmet vermeye başlayacağı duyuruldu.

KAMPÜS İÇİNDE 19 - 20 AĞUSTOS'TA HİZMET VERECEK

Açıklamada ayrıca, tramvayların 19 Ağustos Cumartesi ve 20 Ağustos Pazar günleri Selçuk Üniversitesi Kampüsü'nde yapılacak sınavlar için kampüs içerisinde de hizmet vereceği bilgisi paylaşıldı.

Konya Büyükşehir'den yapılan Ulaşım Duyurusunda şu ifadeler kullanıldı:

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Ağustos'ta başlatılan Otogar – Kampüs Tramvay Hattı'ndaki hat bakım çalışmaları tamamlanmıştır.

Tramvay hattı, 18 Ağustos Cuma saat 05:50 seferi itibariyle Kampüs – Alaaddin arasında yeniden hizmet vermeye başlayacaktır.

Ayrıca, 19 Ağustos Cumartesi ve 20 Ağustos Pazar günleri Selçuk Üniversitesi Kampüsü'nde yapılacak sınavlar için tramvaylar kampüs içerisinde de hizmet verecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.