Konya Büyükşehir Belediyespor alt yapısı için basketbol seçmeleri yapıldı

Konya Büyükşehir Belediyespor alt yapısı için basketbol seçmeleri yapıldı

‘Türkiye’nin Güçlü Altyapısı’ sloganıyla gençlere yönelik çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyespor'da basketbol altyapı seçmeleri gerçekleşti. 2008 ile 2015 doğumlu erkek sporculara yönelik düzenlenen seçmelere yaklaşık 300 kayıt yaptırıldı

‘Türkiye’nin Güçlü Altyapısı’ sloganıyla gençlere yönelik çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyespor'da basketbol altyapı seçmeleri gerçekleşti.

Basketbolda parlak bir sezonu geride bırakan Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü, her sene aynı başarıyı tekrarlamak için titiz şekilde çalışırken bu çerçevede geleceğin basketbolcularını yapacağı altyapı seçmeleriyle bünyesine kazandırıyor.

Konya Büyükşehir Belediyespor'da, 24 Temmuz Pazar (bugün) basketbolda erkekler altyapı seçmeleri heyecanı yaşandı. 2008 ile 2015 doğumlu erkek sporculara yönelik düzenlenen seçmelere yaklaşık 300 kayıt yaptırıldı.

Geleceğin yıldız adayları Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu spor salonunda yapılan seçmede yeteneklerini ortaya koyarak, antrenörlerin gözüne girmeye çalıştı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONU İLK 3 SIRADA TAMAMLAMIŞTI

Konya Büyükşehir Belediyespor, basketbolda 4 ayrı yaş kategorisinde geçtiğimiz sezonu ilk 3 sırada tamamlamış; U12 takımının Konya şampiyonluğu elde ettiği sezonda, final maçlarına çıkan U10 ve U14'ler ikinci, U11'ler ise Konya üçüncüsü olmuştu.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.