Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 2021 yılı en düşük maaş teklifi belli oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 2021 yılı en düşük maaş teklifi belli oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 2021 yılı için çalışanlarının maaşının 3 bin 100 TL olması kararını aldığını açıklamasının ardından AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nin geçen hafta en düşük 3 bin 425 lira maaş teklifinde bulunduğu ortaya çıktı

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı için çalışanlarına en düşük 3 bin 425 lira maaş teklifinde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 2021 yılı için çalışanlarının maaşının 3 bin 100 TL olması kararını aldığını açıklamasının ardından AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nin geçen hafta en düşük 3 bin 425 lira maaş teklifinde bulunduğu ortaya çıktı. Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Bilgiç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çalışanlara teklif ettikleri ücreti açıkladı. Bilgiç paylaşımında, "Bugün Ankara ve Adana'da en düşük ücret 3.100'ü alkışlayanlar, geçen hafta Konya'da en düşük 3.425 olan teklife az diyordu" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Konya belediyelerinde her kademede çalışanın aynı hedefe doğru ilerlediği, unvanı ve pozisyonu ne olursa olsun Konya belediyelerindeki iş barışı ve kardeşliğin tüm Türkiye'ye örnek olduğu kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum