Konya Büyükşehir Belediyesi'nden Tahir Büyükkörükçü için anma gecesi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden Tahir Büyükkörükçü için anma gecesi

Konya'nın manevi mirasına önemli katkıları olan Tahir Büyükkörükçü, 13. ölüm yıldönümünde Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek anma ve belgesel gösterimi ile anılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin manevi değerlerine büyük katkı sağlamış olan Tahir Büyükkörükçü'yü anma ve anlamaya yönelik bir etkinlik düzenliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'nın tarih boyunca yetiştirdiği önemli manevi şahsiyetler arasında Tahir Büyükkörükçü'nün de bulunduğunu vurgulayarak, yaşadığımız dönemdeki değerli katkılarına dikkat çekti.

Sultanü'l Vaizin olarak anılan Tahir Büyükkörükçü'nün 13. ölüm yıldönümü vesilesiyle düzenlenecek etkinlik, anma, anlama ve dua programını içerecek. Başkan Altay, program kapsamında Tahir hocanın hayatının anlatılacağı bir belgesel gösteriminin de yer alacağını belirtti.

Etkinlik, 5 Mart Salı günü saat 20.00'da Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Başkan Altay, tüm hemşehrileri bu manevi buluşmaya katılmaya davet ederek, Tahir Büyükkörükçü'nün önemli mirasını yâd etme fırsatını sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.