Konya Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika duyurusu! O yollar trafiğe kapatılacak

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika duyurusu! O yollar trafiğe kapatılacak

Konya’da bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımlarıyla düzenlenecek olan bisiklet turu nedeniyle şehrin bazı yolları kapatılacak. Konya Büyükşehir Belediyesi son durumu ilan etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü nedeniyle düzenlediği bisiklet turu nedeniyle şehirde bazı yolların kapalı olacağı bildirildi.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN YAPILAN DUYURU ŞU ŞEKİLDE:

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un katılımlarıyla gerçekleştirilecek 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü Etkinliği kapsamında bugün Yeni Meram Caddesi ve Evliya Çelebi Caddesi’nin bir bölümü belirli saatlerde trafiğe kapalı olacaktır.

Bugün bu kapsamda;

15.00 – 18.30: Evliya Çelebi Caddesi’nin NEÜ Eğitim Fakültesi – Evliya Çelebi Parkı arası,

16.00 – 18.30: Yeni Meram Caddesi’nin Meram’a gidiş istikametinde Şehir Caddesi kesişiminden Ayanbey Mahallesi Köyceğiz dönüşüne kadar olan kısmı,

16.45 – 18.30: Yeni Meram Caddesi’nin şehir merkezine gidiş istikametinde Ayanbey Mahallesi Köyceğiz dönüşünden Şehir Caddesi kesişimine kadar olan kısmı trafiğe kapalı olacaktır.

Hemşehrilerimizin bu saatler arasında alternatif güzergahları kullanmalarını rica eder, kamuoyuna saygıyla duyururuz.

harita-guzergah-yeni.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.