Konya Büyükşehir Belediyesi, MIPIM fuarında

Konya Büyükşehir Belediyesi, MIPIM fuarında

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'e katılan Konya Büyükşehir Belediyesi, şehre uluslararası yatırımcıları davet ediyor

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti etkinlikleri kapsamında dünyanın en büyük ve en prestijli Uluslararası Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı sayılan MIPIM'de uluslararası yatırımcılara kenti anlatıyor.

Türkiye'den 19 belediye başkanının katıldığı fuarda, Konya Büyükşehir Belediyesi de Mevlana Kültür Vadisi, Metro Konya, Meram Teleferik, Karapınar Güneş İhtisas Endüstrisi, Sebze ve Meyve Hali, Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgesi gibi projelerde Türkiye'yi temsil ediyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı da, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği Konya standını ziyaret ederek, Konya'nın çevre ve şehircilik yatırımları hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesine ayrılan alanda tanıtım filmleri ve broşürler ile Konya'yı tanıtan heyet, aynı zamanda çok uluslu firmaları yatırım için Konya'ya davet ediyor.

18 Mart’a kadar sürecek fuar, 89 ülkeden yaklaşık 22 bin gayrimenkul profesyoneli ile 4 bin 800 yatırımcı ve finans kuruluşunu biraraya getiriyor.

850 katılımcının yer aldığı fuarda, Türkiye farklı kurum ve kuruluşlardan 50 stantla temsil ediliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :