Konya Büyükşehir Belediyesi Doğum Günü Hediyesi Başvurusu

Konya Büyükşehir Belediyesi Doğum Günü Hediyesi Başvurusu

Konya Büyükşehir Belediyesi, 7-18 yaş aralığındaki gençlere özel "İyi ki Doğdun" hediyesi projesi kapsamında başvuruları almaya başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, geleneksel "İyi ki Doğdun" hediyesi projesiyle 7-18 yaş aralığındaki gençleri sevindirmeye devam ediyor. Başkan Uğur İbrahim Altay'ın duyurusuyla başvuruların başladığı etkinlik, gençlerin doğum günlerini unutulmaz kılmayı amaçlıyor.

Başvuru şartlarına göre, 01.01.2006 ile 31.12.2017 tarihleri arasında doğan gençlerin ve Konya ilinde ikamet edenlerin başvurabileceği etkinlikte, doğruluk kontrolü Kimlik Paylaşım Sistemi üzerinden yapılacak. Yanlış bilgi veren ya da şartlara uymayan başvurular değerlendirmeye alınmayacak.

Başkan Altay, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, "Genç arkadaşlarımız geleneğimizi biliyor ancak daha fazla gence ulaşmak ve onların yüzünde bir tebessüm oluşturmak istiyoruz. Bu duyuruyu sosyal medya platformlarında, veli Whatsapp gruplarında ve okul gruplarında yayalım." ifadelerine yer verdi.

Başvurular 27 Kasım 2023 tarihinden itibaren başladı ve 4 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından hediye dağıtımı, 01 Ocak 2024 ile 31 Aralık 2024 tarihleri arasında başvuru sahiplerinin doğum günlerinde gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin bu sosyal sorumluluk projesi, gençler arasında heyecan ve mutluluk yaratırken, birçok gencin özel günlerini unutulmaz kılacak. Detaylı bilgi ve başvuru için belediyenin resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.