Konya Büyükşehir Belediyesi 24 saat çalışma sistemine geçti

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 saat çalışma sistemine geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, belediyelerin 7 gün 24 saat açık olacağı talimatını vermesinin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi 24 saat çalışma sistemine geçti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, belediyelerin 7 gün 24 saat açık olacağı talimatını vermesinin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi 24 saat çalışma sistemine geçti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi’nde 7 Gün 24 Saat Açık Belediye uygulamasının ilk akşamında belediye binasında hizmet veren birimleri denetledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Konya’daki Sosyal Konut projesi protokolünde artık belediyelerin 24 saat açık olacağını ifade ettiğini hatırlatan Başkan Altay, “Biz de buna uygun olarak hizmet veriyoruz. Hem Büyükşehir hem KOSKİ olarak vatandaşımızın işinin olacağı birimlerde arkadaşlarımızı nöbetçi olarak bıraktık. 24 saat uygulamasına başlamış oluyoruz. Eğer vatandaşımızın Büyükşehir ve KOSKİ ile belediye gelerek halledebileceği bir iş varsa onlara 24 saat hizmet sunuyoruz. Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemimizin de önemli bir yeniliği olarak, vatandaşlarımıza sürekli ve hızlı hizmet sunma hedefiyle birimlerimizi 24 saat açık tutuyoruz” dedi.

Türkiye’de belediyecilik anlamında değişim ve dönüşümün AK Partiyle başladığını kaydeden Başkan Altay, “15 yıldır birçok yenilik ve düzenleme gerçekleştirdik ve bu anlayışla Konya belediyeleri her zaman örnek oldu. 24 saat açık uygulamasında da Konya Büyükşehir Belediyesi olarak ilklerden olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önemli olan vatandaşımıza sürekli ve kaliteli 24 saat hizmet verebilmek. Bunun için buradayız. Vatandaşlarımızı bekliyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

baskan-altay-turkiye’de-ilklerden---2.jpg

baskan-altay-turkiye’de-ilklerden.jpg

Etiketler :