Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'dan acı itiraf! Vakit kalmıyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'dan acı itiraf! Vakit kalmıyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Yeni Sanayi Sitesi ile bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Altay Konya'da yeni yapılacak yatırımları da anlattı.

Düzenlediği basın toplantısında Eski Sanayi ve Karatay Sanayi'ndeki son durumu aktaran Başkan Altay, uzun bir sunum yaptı.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Altay Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binasının nereye yapılacağı sorusuna "İş yapmaktan kendimize belediye binası yapmaya fırsat bulamıyoruz. Mevcut belediye binasının bulunduğu yeri sosyal amaçla kullanmayı düşünüyoruz. Oraya bir merkez kütüphane yapmak istiyoruz. Yeni belediye binasıyla ilgili birkaç yer gündemimizde. Jandarma'nın bulunduğu yer, Sille yolunda Hamle yüzme havuzunun bulunduğu alan ya da Konya Yeni Sanayi Sitesi yakınlarında bir yer düşünülüyor. Ancak henüz bir karar vermedik" cevabını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum