Konya Büyükşehir 1500 Lira eğitim desteği ödemeleriyle ilgili yeni gelişme! Başkan Altay tarih verdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, lise son sınıf öğrencilerine yönelik Konya Büyükşehir Belediyesi 1500 liralık eğitim desteği ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, lise son sınıf öğrencilerine yönelik Konya Büyükşehir Belediyesi 1500 TL eğitim desteği ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından "Lise son sınıf gençlerimize bir müjde daha" notuyla yaptığı videolu paylaşımda, "Sevgili genç arkadaşlarım. Sizlerle yine bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerimize bir defaya mahsus 1500 lira maddi destekte bulunacağımızı açıklamıştım. 31 ilçemizden 20 bin 924 lise son sınıf öğrencimizin başvurusunu aldık. Ödemeyi iki parça halinde yapacağız. İnşallah ödemenin ilk bölümü 15 Kasım itibariyle hesaplarınıza yatacak. İkinci bölümü de Şubat ayında hesaplarınızda olacak" dedi.

Eğitim desteğinin öğrenciler için hayırlı olmasını dileyen Başkan Altay, "Konya Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim hayatınıza katkı sağlamak için her zaman yanınızda olduğumuzu asla unutmayın. Siz yeter ki çok çalışın, anne-babanıza, şehrimize ve ülkemize verebileceğiniz en büyük katkıyı sağlayın. Çünkü yarınlarımız sizlersiniz. Bayrağımız sizler sayesinde daima yükseklerde dalgalanmaya devam edecek. Verdiğimiz desteğin tekrar hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum