Konya Birleşik Devletleri

Niğde Bor OSB'deki geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Yangına Konya İtfaiyesinin de dahil olduğu çok sayıda ekiple müdahale edildi.

Yangın, Bor OSB'deki Geri Dönüşüm Fabrikasında Patlak Verdi

Niğde'nin Bor ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nde atık plastiklerin depolandığı bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayın ardından jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla bölgeye sevk edildi.

Konya İtfaiyesi, Bor'daki Yangına Da Müdahale Etti

Antalya'da yaşanan orman yangını ve depremin ardından Hatay'a yardım eli uzatan Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri, Bor'daki fabrika yangınını da boş geçmedi. Bölgedeki güvenlik önlemleri jandarma ekipleri tarafından alınırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için yoğun çaba harcadı.

Yangın söndürüldü

İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.

Yaralanan Olmadı

Fabrika yangınına dair elde edilen ilk bilgilere göre, herhangi bir yaralı veya can kaybı rapor edilmedi. Olayın neden çıktığı ise araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.