Konya Beyşehir'deki iki ailenin silahlı çocuk kavgasıyla ilgili 1 kişi tutuklandı

Konya Beyşehir'deki iki ailenin silahlı çocuk kavgasıyla ilgili 1 kişi tutuklandı

Konya Beyşehir'de dün iki aile arasında çıkan tartışmanın büyüyerek silahlı kavgaya dönüştüğü olayla ilgili gözaltına alınan 3 zanlıdan 1'i tutuklanarak Seydişehir Kapalı Cezaevine gönderildi. 2 kişi ölmüş 2'si ağır 5 kişi de yaralanmıştı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 2 kişinin öldüğü 2'si ağır 5 kişinin de yaralandığı çocuk kavgası nedeniyle husumetli olduğu öğrenilen ailelerin silahlı kavgasıyla ilgili 1 zanlı tutuklandı.

Olay, dün Beyşehir'e bağlı Eğirler Mahallesi'nde meydana gelmişti. Husumetli iki ailenin fertleri arasında çıkan silahlı kavgada, av tüfeklerinden çıkan saçmalara hedef olan Halil Özer, Mehmet Güler, Mustafa ve Mücahit Ü. ağır yaralanırken, Halil Özer ve Mehmet Güler kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişlerdi.

5.jpg

Durumu ağır olan Mustafa ve Mücahit Ü. hayati tehlikeleri nedeniyle Konya'daki çeşitli hastanelere nakledildi. Yaralılardan hastanede tedavi olduktan sonra taburcu olan Mustafa Ö., A.Ö. ve A.Ü. ise jandarma tarafından gözaltına alınmıştı.

Silahlı kavga olayına karıştığı öne sürülen ve jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasını müteakip Beyşehir Adliyesi'ne çıkarılan Mustafa Ö. (37), A.Ö. (16) ve A.Ü. (13) savcılık tarafından yapılan sorgulamalarının ardından nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

55.jpg

Kasten öldürme suçlamasıyla zanlı Mustafa Ö., sevk edildiği mahkemece tutuklanırken, A.Ö. ve A.Ü. adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan Mustafa Ö. hastanede sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından Seydişehir Kapalı Cezaevine gönderildi.

Konya Beyşehir'deki iki ailenin silahlı çocuk kavgasıyla ilgili 1 kişi tutuklandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.